Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

8 Aralık 2012 Cumartesi

Arifiye'de Yeni İmar Yolları Açılacak

Arifiye Belediyesi, imar planlarında yer alan yolları açtıklarını bildirdi.

Arifiye Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Fen İşlerine bağlı ekiplerin Kent meydanı ve Kültür Merkezi kompleksinin arkasından geçen ve Leylak sokak ile Zübeyde Hanım Caddesini birbirine bağlayan yolların açıldığını kaydetti.


Fatih Mahallesi Sarısu mevkisinde Göktepe sokakta yol genişletme çalışması yapıldığının belirtildiği açıklamada, çalışma sırasında, Göktepe sokağını Hilal sokağa bağlayacak yolun da açıldığı ifade edildi.


Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karkullukçu, Arifiye'yi gelecek 50 yıla hazırlamak için gerekli alt yapı çalışmalarını yaptıklarını bildirdi.


Arifiye'nin bölgelerinde vatandaşlar arasında sıkıntıya neden olan on iki bölgede, 3194 Sayılı İmar Kanununun 18'nci madde uygulaması yaparak, parselleri İmar Kanununa uygun hale getirdikleri ifade eden Karakullukçu, şunları kaydetti:


"Bölgenin ihtiyacı olan yolları ve yeşil alanları oluşturarak planlı bir yapılaşma sağlamış olduk. Bu yöndeki çalışmalarımız ihtiyaç doğrultusunda artarak devam edecek. Arifiye'miz bir cazibe merkezi haline gelmeye devam edecektir."