Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

1 Ocak 2013 Salı

Hasan Ali Çelik Arifiye'de Çalışmaları İnceledi…

Önce Belediye Hizmet binasını ziyaret eden Çelik, başkandan devam eden projeler ve Belediyenin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Bir süre başkanın makamında, Başkan İsmail Karakullukçu, Ethem Çınar ve Hasan Ali Çelik  Arifiye'nin genel durumu, yapımı devam eden projeler ve geleceğe dönük yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Sonra vatandaşlarla sohpet edip, yapımı son aşamaya  gelen Kültür Merkezi Kompleksi, Meydan Projesi, Banka ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Çelik Mikrofonu Eline Aldı…
Kültür Merkezi bünyesinde yapımı bitmek üzere olan 350 kişilik çok amaçlı salonu çok beğenen Hasan Ali Çelik, mikrofonu eline alarak ses düzenini bizzat test etti. Salonun yapımının bir an önce bitirilmesini isteyen Çelik, Salonda ilk yapılacak programın; katılımcılara hayata dair tecrübelerini aktardığı seminer olması konusunda Başkandan söz aldı.
Arifiye'ye Değer Katmışsınız…
Gezdiği projeleri çok beğenen Çelik; " Sayın Belediye Başkanımız İsmail Karakakullukçu yaptığı  çalışma ve hizmetlerle, ilimizin sanayi merkezi konumunda olan Arifiye'mize daha da değer katmış.  Bu azimli çalışma ve gayretlerinden dolayı kendisini tebrik ediyorum." dedi.
Arifiye Kız Yetiştirme Yurdunu Ziyaret Etti…
Daha sonra Başkan Karakullukçu ve Ethem Çınar eşliğinde Arifiye'de bulunan Kız Yetiştirme Yurdunu da ziyaret eden Çelik, Yurt Müdürü Mehmet Birlik tarafından karşılandı. Burada kalan çocuklarla yakından ilgilenen Çelik, bir süre sonra başka bir programa katılmak üzere Arifiye'den ayrıldı.