Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

28 Şubat 2013 Perşembe

Arifiye Meydanına Kavuşuyor...

 
 Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Arifiye'de yürüttüğü meydan çalışmasında sona gelindi. Akyazı çarşı içi düzenlemesinin ardından şimdi de Arifiye, yeni meydanına kavuşuyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, Arifiye Meydan çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde ve ilçelerde yürüttüğü meydan çalışmaları ile şehri bambaşka bir görünüme kavuşturuyor. Akyazı çarşı içinde gerekli düzenlemelerin yapılması ile çarşı, Akyazı'ya yakışır hale getirildi. Akyazı çarşı içi düzenlemesinin ardından şimdi de Arifiye ilçesi yeni meydanına kavuşuyor. Meydan çalışmaları hakkında konuşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, "5 bin metrekarelik alanı kapsayan Arifiye Meydan çalışmasında son aşamaya geldik. Zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarına başladık. Arifiye Meydanı'nı kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.