Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

1 Aralık 2012 Cumartesi

Kapalı Pazar yerinde Kanal Temizliği...

Arifiye Fatih Mahallesinde bulunan kapalı pazar yerinde kanal temizliği yapıldı.

Arifiye Fatih Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan kapalı pazar yerinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (Saski) ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu kanal temizliği yapılarak, atık su giderlerinde meydana gelen tıkanıklıklar giderildi.
Bilindiği gibi kapalı pazar yeri çok amaçlı olarak kullanılıyor. Kurban bayramında da kurban kesim yeri olarak kullanılan pazar yerinde, son zamanlarda pazar esnafının ve vatandaşların şikayetine konu olan kötü koku problemi nedeniyle atık su kanallarında temizlik yapıldı.  Yapılan çalışmalar kapsamında kanalların eskiyen veya problemli olan kısımlarında da gerekli onarım ve yenilemeler yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, pazar yerinde bundan sonra atık su giderleri ile ilgili bir problem yaşanmayacak.

 

Arifiye'de Parke Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor...

en İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla sürüyor...

İçinde bulunduğumuz kış mevsiminde, güneşli günleri fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında kilitli parke ve tretuvar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor...
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu günlerde Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi ve Selimiye Caddesi üzerinde, Cumhuriyet Mahallesi Yakut Sokakta kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde çalışmalar kapsamında Selimiye Caddesinde yağmur suyu kanalları da yenilenmişti. 
Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;" Malum kış mevsimi geldi. Yazdan kalma güneşli günleri yaşadığımız bu günlerde, ilçemizin dört bir yanında kilitli parke ve tretuvar çalışmalarımız sürdürüyoruz. Vatandaşımızı kışın yağmurdan, çamurdan kurtarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hamd olsun göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana yaptığımız çalışmalarla önemli bir mesafe katettik. Toplamda 150.000 m²'nin üzerinde kilitli parke, 6000 m² bordür ve 5000 m²'nin üzerinde yağmur oluğu döşedik. İlçemizin yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Bir taraftan bu çalışmalarımızı yaparken, bir taraftan da 2013 yılı içerisinde yapacağımız çalışmalar için keşif, metraj ve ihale çalışmalarımız devam etmekte. Şu an için doğal gaz çalışmaları yapılan Hanlı Mahallesi dışında,  yol problemi yaşanan yerimiz yok. Bu yollarımızın da doğal gaz kazı ve bağlantı çalışmalarının tamamlanmasının ardından çok kısa bir süre içerisinde onarımlarını yaparak vatandaşımızın mağduriyetini gidereceğiz." dedi.

SATSO’ dan İlçemize Meslek Lisesi…





Sakarya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası arasında Meslek Lisesi yapımı için protokol imzalandı.
Sayın Valimiz Mustafa BÜYÜK’ ün huzurunda SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut KÖSEMUSUL ile  İl Milli Eğitim Müdür  Yardımcısı İfran SARIK tarafından imzalanan protokol  SATSO Meclis üyelerininde hazır bulunduğu sırada gerçekleştirildi.

29 Kasım 2012 Perşembe

DEV YATIRIM

Arifiye – Hacımercan – Çaybaşı Yeniköy İçmesuyu İsale Hattı Temel Atma Töreni’nde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun önderliğinde gerçekleşti.
Arifiye – Hacımercan – Çaybaşı Yeniköy İçmesuyu İsale Hattı Temel Atma Töreni’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hacımercan-Arifiye-Çaybaşı İçmesuyu İsale Hattı Projesi, şehrimizin her noktasına kaliteli hizmet götürme gayretimizin ürünüdür. Hizmet çıtasını her geçen gün daha yükseklere çekmeye kararlıyız. Sakarya’nın geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceğiz. İçmesuyu İsale Hattı’nın şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
AFA'da tören
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin güney bölgesinin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak olan Arifiye – Hacımercan – Çaybaşı Yeniköy İçmesuyu İsale Hattı Projesi Temel Atma Töreni AFA’da gerçekleştirildi. Törene Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, belediye başkanları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp,  SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
67 yerleşim birimi yararlanacak
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “SASKİ olarak şehrimizin güney bölgesini yakından ilgilendiren Arifiye-Hacımercan-Çaybaşı İçmesuyu İsale Hattımızın temelini hep birlikte atıyoruz. 7,7 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz bu proje, Hızırilyas Tepesi’nde inşa ettiğimiz son teknoloji arıtma tesisinde arıtılan suyu 35 bin metre uzunluğundaki hat ile 67 adet yerleşim birimimize ulaştıracak. Kısa vadede Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz suyu 67 yerleşim birimine ulaştıracak olan proje, orta vadede ise Pamukova Eskiyayla Havzası’nda çalışmalarına başladığımız barajdan temin edilecek suyu çeşmelere kesintisiz bir şekilde ulaştıracak.  Bu projede, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Hocamızın yerel idarelere özellikle tavsiye ettiği Duktil malzemeyi kullanarak, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışacak bir hat inşa etmiş olacağız. Ayrıca Başkanımız Zeki Toçoğlu da çalışmalarımızda her zaman en kaliteli malzeme kullanmamız gerektiği talimatlarını vermiştir.” diye konuştu.
Başkan Toçoğlu’na Teşekkür
Rüstem Keleş konuşmasının son bölümünde ise, “Asıl motivasyon kaynağımız, SASKİ’nin uzmanlığına güvenen, saygıdeğer Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na tüm ekip arkadaşlarım adına en derin şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca projelerimize her zaman destek olan başta Sayın Valimiz olmak üzere milletvekillerimize ve muhtarlarımıza, odalarımıza, herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Su Sıkıntısına Kalıcı Çözüm
Daha sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, “Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ şehrimizin gelişmesi için çok önemli yatırımları hayata geçiriyor. Bu projeyle de şehrimizin güney bölgesinde yer alan 67 mahalle ve köyün su sıkıntısı kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturulacak. Tüm muhtarlarım adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve SASKİ ekibine çok teşekkür ediyor, bu yatırımların hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
426 Köye Büyükşehir’den Hizmet
İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldım da kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Yeni Büyükşehir Yasası’ndan bahseden Yıldırım, yeni yasa ile birlikte 426 köye Büyükşehir tarafından hizmet götürüleceğini ifade etti. Yıldırım, “Biz zaten İl Özel İdaresi olarak Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla yasa çıkmadan öncede benzer bir çalışma yapıyorduk. Bu projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Şehrimizin geleceğini düşünerek hareket ediyoruz
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise göreve geldikleri günden bugüne kadar hız kesmeden hizmet yolculuğunu sürdürdüklerini dile getirerek, “Hamdolsun göreve gelmeden önce milletimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdik.  Şehrimizin daha yaşanabilir bir kent kimliğine kavuşması için acaba yaşadığımız bu şehre nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz,  düşüncesiyle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Devri geçmiş, halk tarafından benimsenmeyen, eskimiş, demode anlayışları bir kenara ittik ve ben yaptım oldu anlayışını reddettik. Çünkü bu tarihi geçmiş anlayışlarla bu ülke, bu şehir çok zaman kaybetti. İşte bizim farkımız budur. Gittiğimiz yol, attığımız adımlar, verdiğimiz kararlar, hayata geçirdiğimiz hizmetler hepsi bu bakış açısının ürünüdür. İşte bu yüzden kısır tartışmaların içinde olmadık. Günlük kaygılarla hareket edip, kaynaklarımızı israf etmedik. İnce eledik, sık dokuduk.  Sadece bugünü düşünerek değil şehrimizin geleceğini de göz önünde bulundurarak adımlar attık ve bu güzel şehri hamasete kurban, statükoya teslim etmedik.” diye konuştu.
Her alanda Dev Yatırımlar
Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından da bahseden Başkan Toçoğlu, “Son teknolojiyi kullanarak, dünya devi Siemens gibi bir markayla 6 yeni arıtma tesisini halkımızın hizmetine sunuyoruz. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor, Hidroelektrik santrali kurarak tarihe geçiyoruz. Nasipse yakında kendi elektriğimizi üretmeye başlayacağız. Tek içmesuyu kaynağımız olan Sapanca Gölü’ne alternatif olarak Baraj inşa edeceğiz. Şehrimize kesintisiz su sağlamak için, maliyeti 15 milyon TL olan Çelik İsale Hattı’nı çalışmalarını sürdürüyoruz.  6’sı körüklü 60 yeni otobüs alarak ulaşım filomuzu yeniledik. Çok yakında Arifiye – Adapazarı arasında şehir içi raylı sistem seferlerimiz başlayacak. Yine toplu taşımada devrim niteliğinde bazı kararlar alıp, ulaşımın kalitesini arttıracağız. Yeni otobüs terminalimiz devrede. Ulaşımın anayasası olarak tanımlanan ulaşım master planı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan yeni garajlar, kavşaklar, duble yollar yapıyor diğer yandan da ilçelerimizde birçok önemli hizmetlere imza atıyoruz. Yenikent’te yaptığımız hizmetler, bu bölgeye dönük pansiyon eleştirilerini ortadan kaldırdı. Sakarya Nehri üzerindeki iki köprü arasında rüya proje olarak adlandırdığımız çalışmanın da startını verdik. Bugün burada temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz Hacımercan-Arifiye-Çaybaşı İçmesuyu İsale Hattı Projesi de, şehrimizin her noktasına kaliteli hizmet götürme gayretimizin ürünüdür. Özellikle yaz aylarında bu bölgelerdeki rakımı yüksek köylerde yaşanan su yetersizliği sorununu çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.
Hizmet çıtası her geçen gün yükselecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasının son bölümünde şunları kaydetti; “Hizmet çıtasını her geçen gün daha yükseklere çekmeye kararlıyız. Bu doğrultuda bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projeler ve bundan sonra vatandaşlarımızın hizmete sunacağımız çalışmalarımızla birlikte Sakarya’mız, daha modern bir kent görünümüne kavuşacaktır. Bizler, Sakarya’nın geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceğiz. İçmesuyu İsale Hattı’nın şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”
Akçay’a Canlı Bağlantı
Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gerçekleştirilen canlı bağlantıyla SASKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Fatih Pistil’e bağlandı. Akçay yakınlarında SASKİ ekipleri ile hazır bulunan Pistil, Başkan Toçoğlu’nun talimatıyla temel atma töreninin startını verdi.

Okullar Hayat Olsun Projesi

Okullar Hayat Olsun protokolü kapsamında yürütülen çalışmalar Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz tarafından denetlenerek kontrol edildi.

Okullar Hayat Olsun protokolü kapsamında, Sakarya ilinin Arifiye ilçesinde pilot bölge olarak belirlenen Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi, Arifiye Anadolu Lisesi, Sakarya Üniversitesi Arifiye Meslek Yüksek Okulu, Arifiye Kaymakamlığı, Arifiye Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Arifiye Milli Eğitim İlçe Müdürlüğünün bulunmuş olduğu yerleşke komplike bir proje kapsamında değerlendirilerek protokolde Orman ve Su İşleri Bakanlığı, taşra teşkilatı Orman Bölge Müdürlüğü'ne bırakılan görevler yerine getiriliyor.


Yeşillendirme projelerinin tamamlanıp, ağaçlandırma faaliyetlerinin de hızla devam ettiği okullarda çalışmaların bir hafta içinde tamamlanması istendi.


Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü koordinatörlüğünde yaptırılan çalışmalar Bölge Müdürü, Bölge Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü ve İşletme Müdürlüğü ve Fidanlık Müdürlüğü ekipleriyle beraber okulların müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürünün katılımıyla sahada yapılan çalışmalar denetlenerek kontrol edildi. Türkyılmaz, bir hafta içerisinde sahanın tamamının bitirilerek, törene hazır hale getirilmesi konusunda personele talimat verdi.

Trafik Kazası: 1 Ölü,1 Yaralı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

D-650 karayolunun Toyotasa Acil Yardım Hastanesi kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, Pamukova yönüne giden Kazım Özdil'in kullandığı 06 ZAA 67 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 54 HH 813 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada sürücü Özdil ile yanında bulunan Lütfiye Özdil, yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edilen Lütfiye Özdil, yaşamını yitirdi.


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

26 Kasım 2012 Pazartesi

Arifiye İlçesinde de yapılan Sentetik Saha futbol oynayan gençlerin yüzünü güldürüyor.

Şaban Mergül'ün röportajı ve Cengiz Olgaç'ın kamerasıyla Rumeli TV Yaşayan Sakarya programda konu edilen sentetik sahalar özellikle futbolcuların çamurdan kurtulmasına ve sakatlanmaların azalmasına vesile oluyor.
69-5 from saban mergul on Vimeo.

Arifiye Doğanspor-Ferizlispor:2-3

Amatör Küme Klasman ligi karşılaşmasında Kalaycı Sentetik sahada Arifiye Doğanspor’la karşılaşan grup lideri Ferizlispor, Arifiye engelini 3 Golle aşmasını bildi 3-2
FERİZLİ İLK YARIDA
Amatör küme klasman ligi B grubunda 16 Puanla lider durumda bulunan Ferizlispor,  11 Puanla puan cetvelinin 3. Sırasında yer alan Arifiye Doğanspor’a karşı  ilk yarıda üstünlük sağlarken yeşil-siyahlılar ikinci yarıda iki kırmızı kart görünce işlerini  zora soktular. Ancak Arifiye Doğanspor forvet elemanları fırsatlardan yararlanamayınca sadece ikinci yarıda bir gol atarak eksik rakipleri karşısında ellerine geçen şansı  değerlendiremiyerek maçtan 3-2 yenik ayrılmak zorunda kaldılar.
ÇEKİŞMELİ MÜCADELE
İki iddialı takımın maçında bir Ferizlispor atağında 17. Dakikada Arifiye Doğanspor’dan Muharrem kendi kalesine attığı golle Ferizlispor 1-0 Öne geçti. Maçın 21. Dakikasında Arifiye Doğanspor’un kazandığı penaltı vuruşunu semih gole çevirdi 1-1. 25. Dakikada Soner’in golü Ferizlispor’u 2-1 öne geçirdi. 41. Dakikada Cemil farkı ikiye çıkarttı ve ilk yarı 3-1 Ferizlispor’un galibiyeti ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında 50. Dakikasında  Ferizlispor’dan Aydın ikinci karttan ihraç edildi. Maçın 66. Dakikasında ise rakip oyuncuya tekme sallayan Salih te direkt olarak kırmızı kart görünce Ferizlispor bu dakikadan itibaren maçı 9 Kişi tamamlamak zorunda kaldı. Maçın 75. Dakikasında Özgür’ün golü durumu 3-2’ye getirdi ancak geride kalan dakikalarda Arifiye forvet elemanları golü bulamayınca maç 3-2 Ferizlispor’un galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla Ferizlispor 16 olan puanını 19’a çıkartarak liderliğini sürdürmüş oldu.
SAHA : Kalaycı Sentetik Saha
HAKEMLER : Ömer Faruk Yeşil*** Gökhan Kahyacak*** Rahman Akcan***
ARİFİYE DOĞANSPOR : Ömer** Erman*9* Muharrem** ( Emre*** ) Caner** Semih*** Berker*** Oğuz** ( Ömer** ) Murat** Özgür** Devrim*** ( Furkan Dk.88) Burçin***
ANTRENÖR : Güngör İçer
FERİZLİSPOR : Metehan*** Mert** ( Murat** ) Ersan*** Aydın K.K Bayram** Cemil*** Samet** ( Sinan** ) Fatih*** Salih K.K Fatih Akgün*** Soner*** ( Sercan** )
ANTRENÖR : Metin Önal
GOLLER : Dk. 17 Muharrem K.K. Dk. 21 Semih Penaltıdan Dk. 75 Özgür ( Arifiye Doğanspor ) Dk. 25 Soner Dk. 41 Cemil ( Ferizlispor )
KIRMIZI KARTLAR : Dk. 50 Aydın Dk. 66 Salih ( Ferizlispor )

Kalaycıspor-Pazarköy Eğitimspor:6-0

KalaycıSpor Çıkışını Sürdürüyor..

1.Amatör Küme C Grubunda zirve mücadelesi veren Kalaycıspor kendi evinde Pazarköy Eğitimspor'u 6-0 yendi


Saha: Kalaycı Suni
Hakemler: Mustafa Öztürk*** Kaan Garip*** Sercan Dildar***
Kalaycıspor: Hayri*** Ersan*** A.Osman*** Ömer*** Şafak*** Özkan*** Fazıl*** Onur*** Yunus*** Atilla*** Osman***
Antrenör: Abdullah İleli
P.Eğitimspor: Haluk* Yavuz*  Dursun* Nizamettin* Ayhan* Ahmet* Melih* Metin* Kerem* Hüseyin* Uğur*
Antrenör: Turgut Yazıcı
Goller: Dk.19-59-69-77 Yunus, Dk.39-62 Atilla (Kalaycıspor

Arifiye Merkeze Umumi Tuvalet...

Belediyemiz tarafından, Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yaptırılan umumi tuvalet inşaatı sürüyor...

Belediyemiz, Arifiye Merkezde yıllardır eksikliği hissedilen bir konuyu daha çözüme kavuşturuyor. Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde umumi bir tuvalet yaptırılıyor.  İlçemize dışarıdan gelen vatandaşlar ile, esnafın ve vatandaşların talebi üzerine, Başkan İsmail Karakullukçu'nun talimatı ile merkezde bir tuvalet yapmak için çalışmalara başlandı.
Umumi tuvaletin ihalesi 9 Ekim Salı günü yapıldı. Yaklaşık maliyetin 159.742,57.-TL olduğu ihaleyi 134.452,00.-TL ile en uygun teklifi veren Mehmet Derbeder İnşaat firması kazandı. 8 Kasım 2012 tarihinde yer tesliminin yapıldığı umumi tuvalet inşaatının doksan gün içinde bitirilerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunulması planlanıyor.

 

25 Kasım 2012 Pazar

Elektrik Kesintisi

Adapazarı, Arifiye, Sapanca, Kocaali, Söğütlü, Geyve, Karasu, Hendek ve Erenler ilçelerinde montaj çalışmaları nedeniyle 25 ve 28 Kasım arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 Kasım Pazar günü 15.00 ve 16.00 saatleri arasında Adapazarı, Tuzla Mahallesi, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Arifiye, Hanlı Keresteciler Sanayi bölgesi elektrik alamayacak.


Aynı gün, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Sapanca, Göl Mahallesi, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Ünlüce köyü, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Kurtköy Kahveler mevkisi, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Rüstempaşa Mahallesi Mimar Sinan Caddesi, 09.00 ve 16.00 saatleri arasında Kocaali Merkez ve Yeni Mahalle elektriksiz kalacak.


26 Kasım Pazartesi günü ise 12.00 ve 13.00 saatleri arasında Adapazarı Camili-1 Mahallesi, 08.00 ve 16.00 saatleri arasında Maltepe Caddesi, 08.00 ve 16.00 saatleri arasında Arifiye Fatih Mahallesi Gazi Caddesi, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Söğütlü Hasanfakı köyü, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında İmamlar köyü Aslanlar Mahallesi'ne elektrik verilmeyecek.


Aynı gün, 09.00 ve 13.00 saatleri arasında Sapanca Kurtköy ve Yanıkköy, 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Geyve Çeltikler Mahallesi, 09.00 ve 16.00 saatleri arasında Kocaali Karşı Mahalle, 08.00 ve 10.00 ile 09.00 ve 12.00 saatleri arasında Karasu Manavpınarı köyü, 09.30 ve 12.30 saatleri arasında Resuller köyü de elektriksiz kalacak.


Ayrıca, 10.30 ve 13.30 saatleri arasında Karasu Resuller köyü Merkez Mahalle, 11.00 ve 14.00 saatleri arasında Taşlıgeçit köyü, 11.30 ve 14.30 saatleri arasında Taşlıgeçit köyü Merkez Mahalle, 12.30 ve 15.30 saatleri arasında Üçoluk köyü, 13.00 ve 16.00 saatleri arasında Yeşilköy Çıralı Mahalle, 14.00 ve 17.00 saatleri arasında Tuzla köyü, 15.00 ve 18.00 saatleri arasında Tuzla köyü Kışla Mahallesi'ne de elektrik aktarılamayacak.


Elektrik kesintisinin uygulanacağı diğer yerler, şu şekilde:


"27 Kasım Salı günü 08.00 ve 10.00 saatleri arasında Karasu Yeşilköy Merkez Mahalle. 09.00 ve 12.00 saatleri arasında Karasu Yeşilköy. 09.30 ve 12.30 saatleri arasında Karasu Üçoluk köyü. 10.30 ve 13.30 saatleri arasında Karasu Kuyumcullu köyü. 11.00 ve 14.00 saatleri arasında Karasu Kuyumcullu köyü Maden Deresi mevkisi. 11.30 ve 14.30 ile 12.30 ve 15.30 saatleri arasında Karasu Küçük Karasu köyü. 13.00 ve 16.00 saatleri arasında Karasu Küçük Karasu köyü. 14.00 ve 17.00 saatleri arasında Karasu Adatepe köyü. 15.00 ve 18.00 saatleri arasında Karasu Adatepe köyü Merkez Mahalle. 09.00 ve 13.00 saatleri arasında Sapanca Kırkpınar, Hasanpaşa, Rüstempaşa Mahallesi. 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Hendek Yeşiller Mahallesi. 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Hendek Başpınar Mahallesi. 08.00 ve 17.00 saatleri arasında Hendek Sivritepe köyü. 09.00 ve 16.00 saatleri arasında Kocaali Karşı Mahalle.


28 Kasım Çarşamba günü 10.00 ve 12.00 saatleri arasında Adapazarı Güllük Mahallesi. 14.00 ve 16.00 saatleri arasında Erenler Tabakhane Mahallesi Değirmen Caddesi. 08.00 ve 08.30 ile 16.00 ve 16.30 saatleri arasında Söğütlü Merkez, Fındıklı, Levent, Tokat ve Tokmaklı köyleri."