Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

1 Aralık 2012 Cumartesi

Arifiye'de Parke Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor...

en İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla sürüyor...

İçinde bulunduğumuz kış mevsiminde, güneşli günleri fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında kilitli parke ve tretuvar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor...
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu günlerde Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi ve Selimiye Caddesi üzerinde, Cumhuriyet Mahallesi Yakut Sokakta kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde çalışmalar kapsamında Selimiye Caddesinde yağmur suyu kanalları da yenilenmişti. 
Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;" Malum kış mevsimi geldi. Yazdan kalma güneşli günleri yaşadığımız bu günlerde, ilçemizin dört bir yanında kilitli parke ve tretuvar çalışmalarımız sürdürüyoruz. Vatandaşımızı kışın yağmurdan, çamurdan kurtarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hamd olsun göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana yaptığımız çalışmalarla önemli bir mesafe katettik. Toplamda 150.000 m²'nin üzerinde kilitli parke, 6000 m² bordür ve 5000 m²'nin üzerinde yağmur oluğu döşedik. İlçemizin yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Bir taraftan bu çalışmalarımızı yaparken, bir taraftan da 2013 yılı içerisinde yapacağımız çalışmalar için keşif, metraj ve ihale çalışmalarımız devam etmekte. Şu an için doğal gaz çalışmaları yapılan Hanlı Mahallesi dışında,  yol problemi yaşanan yerimiz yok. Bu yollarımızın da doğal gaz kazı ve bağlantı çalışmalarının tamamlanmasının ardından çok kısa bir süre içerisinde onarımlarını yaparak vatandaşımızın mağduriyetini gidereceğiz." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...