Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

23 Ekim 2012 Salı

Arifiye Güncel

Arifiye - Sapanca Kavşağında 21 Ekim Pazartesi saat:17.00 sularında trafik kazası meydana geldi...


Aşırı hız ve dikkatsizlik yine kazaya sebep oldu. Arifiye-Sapanca istikametinden giden Ford Fiesta marka araç, Beşköprü-Sapanca yönünden gelen Opel Corsa marka araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle, ford fiesta bankete çıktı.
Kazada şans eseri can kaybı olmazken, kaza yapan araçlarda maddi hasar meydana geldi.  Kazada, fiestanın sürücüsünün hafif yaralandığı ve Toyota Acil Yardım hastanesine sevkn edildiği öğrenildi.
Başkan İsmail Karakullukçu hem kaza nedeniyle, hem de yaklaşan Kurban Bayramı tatili nedeniyle yollara düşen sürücülerden aşırı hız yapmamalarını, trafik kurallarına uymalarını ve asla uykusuz yola çıkmamalarını istedi.  Başkan yaptığı açıklamada;"Kurban bayramı tatili nedeniyle ana, babasını, eşini, dostunu ziyarete giden vatandaşlarımız, gideceğiniz yere beş dakika sonra gidin, sağ salim gidin. Hem kendi can güvenliğinizi, hem de başkalarının can güvenliğini tehlikeye atmayın. Geride kalan yakınlarınızı ve bizleri üzmeyin. Bayramlar, sevinçlerin ve mutlulukların yaşanıp, paylaşıldığı mübarek günlerdir. Bu günleri acıya dönüştürmeyin." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...