Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

23 Şubat 2013 Cumartesi

Aşağı Kirazca Orta Okulu Yıldız Erkekler İl Birincisi…

Şampiyon sporcular, Okul Müdürü  Mustafa Doğan , Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Kutluay, Aşağı Kirazca Muhtarı Fikret Çetin ve Yukarı Kirazca Muhtarı Adem Hacı eşliğinde başkanı makamında ziyaret etti.
Aşağı Kirazca Ortaokulu Yıldız Erkekler Kros takımı, büyük bir başarıya imza attı. İlimizde yapılan Okullar arası Kros Şampiyonasında takım halinde birinci oldu. Ayrıca, ferdi müsabakalarda Emirhan Şen il birincisi, Hikmet Karayaka ikincisi, Emircan Şen il üçüncüsü, Abdullah Noyan il yedincisi ve Sergen Zortul İl onuncusu oldu.
Başkan İsmail Karakullukçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Spora ve sporculara yaptığımız yatırımlar meyvelerini veriyor. Arifiye'li sporcularımız sporun her dalında fırtına gibi esiyor. Yapılan her müsabaka, ilçemizin adını bölgemizde ve yurt çapında duyuruyor. Şampiyon sporcularımızla tanışmaktan büyük mutluluk duydum.  Bizler kazandıkları başarılardan çok, yeni yetişen kardeşlerine yolu açtıkları için, spor yapmaya özendirdikleri için kendileri ile gurur duyuyoruz.  Belediye Başkanlığına seçildiğim günden beri hep söylüyorum. Geleceğimize yatırım yapmak istiyorsak, çocuklarımızın eğitimine yatırım yapmalı, ihtiyaç duydukları sosyal tesisleri, spor tesislerini yapmalı ve onların hizmetine sunmalıyız. ulu Önder Atatürk'ün;" Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ve Ben sporcunu zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim". veciz sözleri rehberimiz olmalıdır. Arifiye Belediyesi olarak sanayi merkezi olmamızın yanında, spor tesisleri ve sosyal tesisler bakımında da ilimizin sayılı ilçeleri arasına girdik. Gençlerimize yönelik bu çalışmalarımız gelecekte de hız kesmeden devam edecektir." dedi.
Okul Müdürü Mustafa Doğan da;"Okulumuzu ve ilçemizi başarı ile   temsil eden öğrencilerimizin, ilçemizin yöneticileri ile tanışmasını istedik. Hep birlikte kendileri ile gurur duyuyoruz. Belediye başkanımız İsmail Karakullukçu'nun  bizim gönlümüzde  ayrı bir yeri var. Çünkü o da eğitim camiasından. Bu vesile ile, ihtiyacımız olan her konuda bize verdiği destek için kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...