Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

4 Nisan 2013 Perşembe

Kaynarcaspor Küme düşürüldü


1.Amatör Küme C grubunda geçtiğimiz hafta oynanan Kaynarca-Kalaycı maçında yaşanan olaylar ile ilgili disiplin kurulu bugün kararını açıkladı. Kaynarcaspor 2.Amatör Kümeye düşürüldü.
İşte İl Disiplin Kurulu kararları

31-03-2013 Pazar günü Kaynarca Sahasında saat 15:00 de başlayan ve çıkan olaylar doğrultusunda ilk yarının bitiminde tatil olan Kaynarcaspor-Kalaycıspor müsabakası ile alakalı İl Disiplin Kurulu Av. İlhan ERTEM Başkanlığında olağanüstü toplanarak verilen cezaları açıkladı.

Buna göre Kaynarcaspor bir alt lig olan 2. Amatör Kümeye düşürüldü, Kaynarca Sahası 2 sene Amatör Futbola kapatıldı , olaylara karışan Kaynarca Sporlu futbolculardan Erkan SEVİL 4 maç , Cüneyt UZUN 3 maç , Emrah GEBEŞ 1 sene , Gökhan SEVİNÇ 1 sene 6 ay hak mahrumiyeti cezası aldılar.

1 Futbolcu ve 1 Taraftar tutuklandı Kaynarca'da, Anadolu Ajansı (AA) ve TRT muhabirleri ile maçta görevli 7 polis memurunu darbettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Sakarya 1. Amatör Küme'de hafta sonu yapılan Kaynarcaspor-Kalaycıspor maçında çıkan arbedede, AA muhabiri Çağrı Turgut ve TRT Sakarya temsilcisi İlhan Çakır ile 7 polis ve 3 hakemi darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kaynarcasporlu futbolcu Samet G. ile taraftarlardan Emre Y, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...