Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

16 Haziran 2013 Pazar

Arifiye'nin Dört Bir Yanında Çalışma Var

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.
Yaz mevsiminin gelmesi ve havaların açmasıyla birlikte Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalışmalarına hız verdi. Neviye Mahallesi Hakan Caddesinde yol genişletme çalışmalarının sonuna gelinirken, Neviye Mahallesinde; Balkan Sokak, Çavuşoğlu Sokak, Kale Sokak ve civarı ile Neviye Mahallesi Yavuz Selim Caddesi civarında asfalt çalışması yapıldı.

Fatih Mahallesi Selimiye Caddesinde, yol genişletme, parke ve yağmur suyu kanalı çalışması ile tretuvar çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Yaz mevsiminin güneşli ve güzel yüzünü gördüğümüz bu günleri fırsat bilerek çalışmalarımıza hız verdik. Şu an vatandaşlarımızdan yol şikayeti aldığımız bölgelerde öncelikli olarak çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Neviye Mahallesinde asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bunun yanı sıra Hakan Caddesinde yol genişletme çalışmalarında sona geldik. Neviye Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesini birbirine bağlayan Yavuz Selim Caddesinin asfaltını komple yeniledik. Ayrıca Fatih Mahallesi Selimiye Caddesinde yol genişletme, yağmur suyu, parke ve tretuvar çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Arifiye ilçesi genelinde yol problemi şu an yok. Yaptığımız çalışmalarla mevcut yollarımızı genişletiyor, asfalt yeniliyor, gereken yerlerde yağmur suyu şebekelerini yenileyerek zemin sıvılaşmalarının ve su baskınlarının önüne geçmeye çalışıyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...