Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

2 Kasım 2012 Cuma

Arifiye Gölbaşında Çimlendirme Çalışmaları Başladı…

Gölpark, vatandaşımızın büyük beğenisini kazandı...


Belediyemizce Gölbaşında yaptırılan Göl Parkta, kurak giden yaz mevsimi boyunca yapılamayan çimlendirme çalışmaları başladı.
Vatandaşımızın büyük beğenisini kazanan ve en gözde dinlenme tesislerinden olan Göl Parkta, çimlendirme çalışmaları başladı. Yaklaşık yüz dönümlük bir alanı kapsayacak çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanıyor. Göl park için projenin başlangıcından bu yana yaklaşık iki milyon TL  harcama yapıldı.
Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; "Arifiye Gölbaşında yaptırdığımız Göl Parkı büyük ölçüde tamamlayarak, vatandaşımızın hizmetine sunduk. Bu tesis Arifiye'lilerin ve Sakarya'mızın en gözde dinlenme tesislerinden biri oldu. Yüz dönümlük bir alan üzerine kurduğumuz Göl Parkta, kurak giden yaz mevsimi nedeniyle çimlendirme çalışmasını yapamadık. Hazır çimin de hem çok pahalıya mal olması, hem de kuraklık nedeniyle yanma olasılığı nedeniyle, alanı çim ekmek suretiyle yeşillendirmeye karar verdik.  Bu gün itibarı ile yabancı otların temizlenmesi amacıyla, ilaçlama yapılmaya başladı. Sonrasında çim ekimi yapılacak ve Göl Park yemyeşil bir şekilde çimlendirilerek vatandaşımızın hizmetine sunulacak." dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...