Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

12 Kasım 2012 Pazartesi

Arifiye Merkez'deki ATM'ler yeni yerlerine taşınıyor...

Arifiye Merkez'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenleme çalışmaları kapsamında ATM'ler şu an otopark alanı olarak kullanılan bölümün diğer tarafına taşınıyor.
ATM'lerden bazıları yeni yerlerine taşınırken, üç bankaya ait ATM halen eski yerinde bulunuyor. Ancak çok kısa bir süre içerisinde bu ATM'lerin de yeni yerine taşınması gerekiyor. Zira meydan projesi çalışmaları  kapsamında bu alan da yeniden düzenlenecek.
Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;"Arifiye'yi tam anlamıyla ilçe statüsüne kavuşturmaya, bir kimlik oluşturmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Kültür Merkezi ve hemen yanında bulunan B Blok'ta bankalar, Halk Eğitim Merkezi, Samek Kursları, işyeri ve dükkanları, kafeteryalar, sinema ve tiyatro salonu ve nikah salonu bulunan bir yapı oluşturuyoruz. İnsanımız, ihtiyaç duyduğu tüm kurum, kuruluş ve işletmelerle sosyal donatı alanlarına çok dar bir alanda kavuşmanın rahatlığını yaşayacak. Bir merkezimiz olacak. Projelendirdiğimiz ve yapımını Büyükşehir Belediyemizin üstlendiği meydan projesi ile de Sakarya'nın en güzel bir meydanlarından birine sahip olacağız. Arifiye'miz büyüyor, gelişiyor. Kamu alanındaki bu gelişim, özel sektöre de bir ivme kazandırdı. Esnafımız, iş adamlarımız da bu değişime ayak uydurup, iş merkezleri, toplu konutlar, site inşaatları yapıyor. Mevcut iş yerlerini yenileyerek, modern bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmalar bittiğinde Arifiye'miz tam bir ilçe görünümüne kavuşacak ."dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...