Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

25 Mart 2013 Pazartesi

Sağlık Müdürü Alemdar'dan ATT'lere Ziyaret

Sakarya İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Murat Alemdar 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Haftası nedeniyle Arifiye 112 Acil Yardım Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti.
Ziyarete Alemdar'ın yanı sıra İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Ezen, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Rana Beşler, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Semih Yıldırım, AR-GE Şube Müdürü Filiz Koç ve İl Ambulans Servisi Başşöförü Nazmi Gözyuman da katıldı.

Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm.

Dr. Murat Alemdar, geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçiren Paramedik Zehra Sazcı, ATT Metin Yıldız ve tedavisi sürmekte olan ATT Azime Uslu'nun yerine İstasyon Sorumlusu Öznur Uzunoğlu'na birer teşekkür plaketi takdim etti.

Konuyla İlgili açıklama yapan Alemdar, "Bugün, ATT'ler haftası nedeniyle, tüm İstasyonlarımızı temsilen, yakın dönemde ambulansları ile kaza geçiren ve camiamız içinde bir nevi vazife

gazisi konumuna yükselen Arifiye Acil Servis Hizmeleri İstasyonumuzu ziyaret ediyoruz. Kendilerine, şükranlarımızı sunuyoruz. Umarız, bizlerin sağlığı için cefakarca koşan personelimiz bu türden kazalara bir daha maruz kalmaz. Her türlü sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu da bilmelerini istiyorum. ATT'ler haftası tüm Acil Servis Hizmeleri çalışanlarımıza kutlu olsun" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...