Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

22 Kasım 2012 Perşembe

Hacımercan-Arifiye-Çaybaşı İçme Suyu Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hacımercan-Arifiye-Çaybaşı İçme Suyu Projesi ile 67 yerleşim bölgesine birinci kalitede su temin edeceklerini bildirdi.

Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, projenin temel atma töreninin 29 Kasım perşembe günü yapılacağını aktardı.

Şehrin tüm bölgelerine temiz su ulaştırmayı amaçladıklarını vurgulayan Toçoğlu, "İsale hattı projesiyle şehrimizin güney bölgesinde bulunan çok geniş bir alanda içme suyu gerçekleştireceğiz. Bu çalışmayla 67 adet yerleşim biriminin çeşmelerinden uzun yıllar birinci sınıf içme suyu akacak" ifadesini kullandı.

Toçoğlu, projenin 7 milyon liralık yatırımla hayata geçirileceğini ve çalışma kapsamında, 25 kilometre uzunluğunda isale hattı döşeneceğini kaydetti.

Çalışmanın geniş bir alanda yapılacağını vurgulayan Toçoğlu, şunları bildirdi:

"Proje ağırlıklı olarak güney bölgesini ilgilendiriyor. Ancak kapsadığı alan oldukça büyük olduğu için şehrin doğru bölgesinde ve kuzey bölgesinde de bulunan bazı yerleşim birimleri de bu projeden yararlanacak. Toplamda bu projeden 97 adet yerleşim birimi yararlanacak. 100 yıllık nüfus projeksiyonuna göre projelendirilen bu çalışmanın tamamlanmasıyla çok geniş bir alanda ikamet eden vatandaşlarımızın içme suyu sorunlarını kalıcı bir şekilde çözmüş olacağız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...