Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

10 Şubat 2013 Pazar

Arifiye Sentetik Çim Sahası Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi…

Arifiye Sentetik Çim Sahası Sosyal Tesisleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredildi…


İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Kalaycı mevkiine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sentetik Çim Halı Saha Tesisleri için,  Belediyemiz tarafından yaptırılan Sosyal Tesisler düzenlenen devir teslim töreni ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredildi.
Törene; Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu,  Ak Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Gençlik  Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Cihat Sancak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Arkan, Belediye Başkan Yardımcıları Lütfü Tansı, Adnan Ağırman ve Deniz Taş ile davetliler katıldı.
Arifiye Sentetik Çim Halı Saha Tesisleri; ilimizdeki Amatör Spor Kulüplerinin müsabakaları ile iller arası ve bölgesel organizasyonlara ev sahipliği yapacak kapasiteye sahip, İlimizin en büyük ikinci Sentetik Çim Halı Saha tesisleri.
Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;" Arifiye Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlarla, sanayi merkezi olan ilçemizi aynı zamanda sosyal tesisler ve spor tesisleri donatmaya, gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spor yapmaya teşvik etmeye çalıştık. Bu gayretlerimiz de meyve vermeye başladı. Sporun bir çok dalında ilçemizi başarı ile temsil eden sporculara sahibiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Bu vesile ile İlimizin en büyük tesislerinden birine sahip olmamızda emeği geçen her kese tüm Arifiye'li hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. " dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...