Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

10 Şubat 2013 Pazar

Lider Dolu Dizgin Altınderespor-Kalaycıspor:1-9



Erenler’de oynanan aynı gruba ait ikinci karşılaşmada Kalaycıspor rahat bir oyundan sonra evinde misafir ettiği Altınderespor’u farklı yendi 9-1
İKİNCİ YARI FARK GELDİ
Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen ve maça tamamen ağırlığını koyan Kalaycıspor ileri uçta yetenekli golcüleri ile farka gitti. Maçın ilk yarısı Kalaycıspor’dan Yunus ve Onur, Altınderespor’dan Ferhat’ın kaydettiği gollerle 2-1 Kalaycıspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 37. Dakikasında Altınderespor’dan Tufan aşırı itirazdan ikinci sarı kartı görerek takımını bu dakikadan sonra 10 Kişi bıraktı. Maçın ikinci yarısında Kalaycıspor 50. Dakikada Atilla 55 ve 58. Dakikalarda Kadir, 79. Dakikada Osman ve 80. Dakikada Burak’ın golleri ile maçı 9-1 Kazanarak liderliğini sürdürdü.
SAHA : Erenler sentetik
HAKEMLER : Oğuzhan Şenler** Mustafa Bal*** Semra Bulut***
ALTINDERESPOR : Murat** Samet** Yusuf** Tufan K.K İrfan** Emirhan** Ertan** Celalettin** Ferhat*** Onur** Şenol**
ANTRENÖR : Yılmaz Genç
KALAYCISPOR : Hayri** Ensar*** M. Ali*** Ömer** Aziz** ( Selçuk** ) Özkan** ( Kadir*** ) Burak*** Onur*** Yunus*** Atilla*** Oğuz*** ( Osman** )
ANTRENÖR : Abdullah İleli
GOLLER : Dk. 4 Yunus Dk. 8 Onur Dk. 25 Ensar Dk. 40 Oğuz Dk. 50 Atilla Dk. 55-58 Kadir Dk. 79 Osman Dk. 80 Burak ( Kalaycıspor ) Dk. 21 Ferhat ( Altınderespor )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen, kişilik haklarına ve genel ahlak kurallarına uygun mesaj ve yorum gönderiniz...